15 oktober 2019
cultuurlab
Published in post

Kids Oranje Open Podium op het Koningsdag Kinderfestival

Heb je een speciale act in huis? Bijvoorbeeld je kunt balanceren op een grote bal, of al hinkelend een grappig verhaal vertellen. Of je speelt een instrument, zoals een viool, of fluit of trompet. Of je wil zingen, of … wie weet wat allemaal. Laat dan iedereen mee genieten en treed op tijdens ons Oranje Open Podium, tussen 12.00 – 13.30 uur. Je mag je van tevoren aanmelden via info@cultuurlab.nl, maar dat hoeft niet!

Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, nemen kinderen Cultuurlab over. Een festival voor kinderen, georganiseerd door kinderen. En oké, ouders zijn ook welkom 😉  De toegang is vrij. Springkussen, spelletjes en doe-activiteiten zijn vrij toegankelijk. We vragen om een donatie voor de WNF-actie om tijgers te redden. Programma van 10.00 uur tot 15.00. We sluiten de dag af met een kinderdisco, van 16.00 – 18.00 uur.

Meer weten over het programma van Koningsdag Kinderfestival? >>

cultuurlab
Scroll to Top