15 oktober 2019
cultuurlab
Published in post

Vacature: vrijwilligers Flexpool ‘Barcrew’

Vind je het leuk om af en toe een bardienst te draaien tijdens één van onze events? Meld je aan voor onze flexpool! Vanaf 18 jaar. Tijden van bardienst zijn voornamelijk op vrijdag en zaterdag van circa 19.30 tot 01:00 uur.

Dit heeft Cultuurlab aan jou te bieden:

» vrijwilligersvergoeding
» leuke locatie in het centrum, die volop in ontwikkeling is en groeit
» enthousiast team van mensen
» workshop tappen,
» training sociale hygiëne en BHV
» jaarlijkse barbecue met alle vrijwilligers
» …en natuurlijk je eigen verdiende fooi!

Over Cultuurlab
Cultuurlab is een nieuw podium in het centrum van Delft. Iedereen uit Delft en omgeving is welkom voor de diverse culturele, sociale, muzikale, sportieve en maatschappelijke activiteiten en events. We bieden veel vierkante meters op een unieke locatie. Met een prachtig podium, een oefenruimte voor bands, een sportzaal en een buitenruimte kan je hier volop spelen, oefenen en experimenteren!

Meer weten? Mail naar info@cultuurlab.nl of stuur een berichtje via whatsapp naar 06 – 100 788 69

cultuurlab
Scroll to Top