15 oktober 2019
cultuurlab
Published in post

Streaming Theater: theaterworkshops voor jongeren

Theatermaker Jo Creemers start in Cultuurlab een serie theaterworkshops voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar, Streaming Theater. In 10 a 15 sessies komen alle aspecten van het theatervak aan bod. Elke workshop levert een bouwsteen op voor de eindvoorstelling op zondag 1 juli. De workshops worden gegeven door diverse professionals met ieder hun eigen achtergrond en specialiteit.

Thema: The fun of failure

Voor wie:
Jongeren van 12 tot 15 jaar
Maximaal 12 deelnemers

Wanneer?
Elke maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur
Start: maandag 16 april

Kosten:
25 euro voor de gehele serie!

Waarom meedoen?
– met plezier je talenten ontplooien
– het theatervak leren van diverse professionals
– meer zelfvertrouwen ontwikkelen
– ruimte voor jouw creatieve ideeën
– samenwerken met anderen
– ervaring opdoen met optreden

Zo meld je je aan!
Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 9 april een mail naar info@cultuurlab.nl o.v.v. Streaming Theater. Vermeld je voor- en achternaam, je woonplaats, je leeftijd, school, m/v, en wat je zelf belangrijk vindt om te melden.

cultuurlab
Scroll to Top