15 oktober 2019
cultuurlab
Published in post

Spod Music Lab biedt Delftse muzikanten een podium

19 november 2017

Op zaterdag 25 november is de eerste editie van Spod Music Lab. Met dit initiatief bundelen Stichting Pop Oefenruimten Delft (Spod) en Cultuurlab hun krachten.

Wladimir Andela, voorzitter van Cultuurlab: “We versterken elkaar. Spod heeft de muzikanten in huis en wij hebben het podium. Deze eerste editie is het begin van iets wat kan uitgroeien tot een prachtig platform voor de Delftse muziekscene.” Op het programma van zaterdag 25 november staan: Paperback Tunes, Northeast Bound en het debuut van Clang. De avond begint om 21.00 uur. De zaal gaat om 20.30 uur open. Vrij toegang!

Paperback Tunes
Paperback Tunes is een project van singer-songwriter James Richter. Hij combineert zijn twee passies: boeken en muziek. Met zijn gitaar en zijn stem vertelt hij een verhaal. Alle liedjes zijn gebaseerd op een interessant karakter, een inspirerende titel of een verhaallijn van boeken die James heeft gelezen. Kom genieten van dit talent!

Northeast Bound

Northeast Bound begon als klein project van VAKDelft, maar is met de komst van zangeres Joëlle deze zomer gegroeid naar een nieuw niveau. Samen met drumster Ilja, gitarist Jiri en bassist Harold is er een nieuwe jonge band ontstaan die zowel covers als eigen werk uitbrengt. Naast de wekelijkse LED sessions op hun Youtubekanaal werkt de band momenteel ook aan hun eerste eigen EP.

Debuut van Clang
Na acht jaar in de oefenruimtes van Spod is het tijd om het podium te beklimmen. Clang bestaat uit 4 bandleden: Leo (drums/zang), Joris (gitaar/zang), Maud (gitaar/viool/zang) en Denis (zang/bas). Ze spelen alternatieve rock covers. Met nummers van onder andere Wavves, Kaiser Chiefs, en Blondie. Boze tongen beweren dat zij de ambitie hebben om “binnenkort” met eigen werk te komen.

Over Spod

Stichting Popoefenruimte Delft, ofwel Spod is al 30 jaar een begrip in de Delftse muzikantenwereld (en ver daarbuiten). Als je wilt oefenen als muzikant, dan moet je hier zijn. Zo simpel is het eigenlijk. Meer info: https://spod.home.xs4all.nl

Over Cultuurlab
Cultuurlab is een nieuw cultureel podium aan de Brabantse Turfmarkt 9 in het centrum van Delft. Cultuurlab biedt activiteiten en events aan op het gebied van muziek, sport, dans en muziek. ‘Cultuur moet toegankelijk en laagdrempelig zijn voor iedereen in Delft en omgeving. Dat is onze missie voor de komende jaren – samen met alle vrijwilligers bij Cultuurlab én verenigingen en partners waar we mee samenwerken, ’ aldus Wladimir Andela – voorzitter van Cultuurlab

cultuurlab
Scroll to Top