15 oktober 2019
cultuurlab
Published in post

Elk laatste weekend van de maand: Pubquiz, dansfeest en live muziek in Cultuurlab

11 september 2017

Cultuurlab start met een nieuw programma elk laatste weekend van de maand. De laatste vrijdag van de maand organiseert Cultuurlab een pubquiz. De eerste Pubquiz is vrijdag 29 september. Op de  laatste zaterdag van de maand heeft Cultuurlab een gevarieerd programma: van dansfeest tot live muziek. Zaterdag 30 september is iedereen welkom op het 80’s dance party.

Pubquiz
Cultuurlab organiseert elke laatste vrijdag van de maand de Pubquiz. Teams (bestaande uit ongeveer 4-6 personen) krijgen een mix van vragen over sport, actualiteit, film, etc, afgewisseld met foto- en muziekvragen. Dankzij de Pubquizmaster Paulus staat deze avond garant voor veel gezelligheid en hilariteit. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Meedoen
Wil je meedoen? Geef je team op via info@cultuurlab.nl of 06-10078869 o.v.v. Pubquiz. Uiterlijk maandag 25 september opgeven! Wacht niet te lang, want de aanmeldingen verlopen voorspoedig! Kosten deelname teams 12,50 per team

80’s Dance Party
Op zaterdag 30 september is iedereen welkom om te komen dansen op hits uit de jaren tachtig. Dresscode: kom als jezelf of leef je helemaal uit. Het feest begint om 20.30 uur  en eindigt om 02.00 uur . Kaarten zijn 5 euro, inclusief 1 drankje bij inlevering van je kaartje. De kaarten zijn aan de deur te koop óf in voorverkoop: elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur aan de bar van Cultuurlab.


Programma 2017

29 september: Pubquiz
30 september: 80’s Dance Party

27 oktober: Pubquiz
28 oktober: Reggae Night – live muziek

24 november: Pubquiz
25 november: SPOD Night – live muziek
SPOD staat voor Stichting Pop Oefenruimten Delft en is al 30 jaar een begrip in de Delftse muzikantenwereld (en ver daarbuiten). SPOD en Cultuurlab slaan de handen ineen en bieden opkomend talent graag een podium!

22 december*: Pubquiz
23 december*: Sing-a-Long – live muziek

*ivm de feestdagen wijken we af van het laatste weekend

Over Cultuurlab
Cultuurlab is een nieuw podium aan de Brabantse Turfmarkt 9 in het centrum van Delft. Cultuurlab biedt activiteiten en events aan op het gebied van muziek, sport, dans en muziek. ‘Cultuur moet toegankelijk en laagdrempelig zijn voor iedereen in Delft en omgeving. Dat is onze missie voor de komende jaren – samen met alle vrijwilligers bij Cultuurlab én verenigingen en partners waar we mee samenwerken, ’ aldus Wladimir Andela – bestuursvoorzitter van Cultuurlab. Meer informatie: www.facebook.com/cultuurlab

cultuurlab
Scroll to Top